Skip to main content
Home | Vacature Allround medewerker Technische Dienst (Monteur)

Allround Medewerker

Technische Dienst

MBO | Fulltime inclusief storingsdienst

Wie zijn wij?

Combined Carco Terminals, afgekort CCT, is strategisch gelegen in Moerdijk – midden tussen Rotterdam en Antwerpen- en biedt haar klanten op haar terminal 24/7 uitgebreide faciliteiten voor overslag, opslag, enz. van containers, breakbulk en stukgoed. CCT is zowel een full-service zeehaven als de draaischijf voor trimodaal transport door heel Europa. Het complex omvat een shortsea-terminal en inlandterminal ineen.

Korte lijnen, heldere communicatie en een flexibele werkwijze zijn kenmerkend voor onze terminal. Voor iedere logistieke vraag biedt CCT de capaciteit, kennis en kunde. Onze medewerkers worden goed opgeleid en staan altijd klaar voor onze klanten.

Werken bij CCT betekent je mouwen opstropen. Met zijn allen werken wij elke dag aan het beste resultaat voor onze klanten. Betrouwbaarheid en efficiëntie staan bij ons voorop.

Voor onze locatie in Moerdijk zoeken wij een Allround medewerker Technische Dienst (monteur).

Functieomschrijving

Als medewerker technische dienst ben je mede verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de onderhouds-, storings-, reparatiewerkzaamheden van ons machinepark. (Tot ons machinepark behoren havenkranen, spreaders, reachstackers, empty handlers en terminal trekkers.) De werkzaamheden liggen zowel op mechanisch, motorisch als op hydraulisch gebied.

Binnen de Technische Dienst verhelp je alle kleine storingen bij alle machines, pleeg je onderhoud en repareer je Havenkranen, Spreaders en Trailers. Diverse werkzaamheden worden uitbesteed aan onze leveranciers, waarbij jouw rol enkel bestaat uit het coördineren.

Als allround medewerker Technische Dienst voer je je werkzaamheden in principe uit in de dagdienst, maar je bent ook bereid storingsdiensten te draaien. Indien nodig dien je ook in het weekend te werken. Dit gaat altijd in goed overleg.

De werkzaamheden vinden plaatst op onze terminal in Moerdijk.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt praktische werkervaring met één van de volgende disciplines: mechanischmotorisch en hydraulisch;
  • Je hebt bij voorkeur in een soortgelijke functie ervaring opgedaan, bijvoorbeeld als monteur;
  • Bij voorkeur beschik je over een afgeronde technische MBO opleiding. Of bent bezig met een technische MBO opleiding;
  • Je kunt helder en duidelijk communiceren in de Nederlandse en/of Engelse taal in zowel woord en geschrift;
  • Je hebt een “hands on” mentaliteit;
  • Je bent sociaal ingesteld;
  • Je weet de juiste prioriteiten te stellen in een dynamische werkomgeving.
  • Belangrijk: Je beschikt over eigen vervoer. Ons industrieterrein Moerdijk is niet/moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Wat bieden wij?

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheid tot interne opleiding en doorgroeimogelijkheden;
  • Dynamische werkomgeving.

Kom jij ons team versterken? We zien je sollicitatie graag tegemoet!
Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamische werkomgeving en collega’s die hart voor de zaak hebben.

Meer informatie of solliciteren?

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met onze HR afdeling via het nummer +31 (0) 168 334277

Adele Azat

HR Manager
+31 (0)168 33 42 77

Solliciteren

    Solliciteer nu

    Upload uw C.V.

    Upload uw motivatie